Portaat luomuun -ohjelma tuotti yhteistyössä Mikkelin ammattikorkeakoulun kanssa tiedotusaineistoa luomuviestinnästä sekä luomuvalvonnasta ammattikeittiöissä.
Videot ja ptt-aineistot löydät alla olevista linkeistä.
Miten luomun käytöstä saa kertoa ammattikeittiön asiakkaalle.
Hankepäällikkö Anu Arolaakso, EkoCentriasta kertoo, miten ravintolat ja ruokapalvelut voivat kertoa luomun käytöstä asiakkailleen.
http://youtu.be/HfC7h-NM5sQ
Luomuviestinnän säännökset ammattikeittiöissä.
Hankepäällikkö Anu Arolaakso EkoCentriasta kertoo, miten luomuviestintää valvotaan ja miten voivat luomutuotteiden aitoudesta voidaan varmistua ammattikeittiöissä.
http://youtu.be/gR4K2CUZgZw
Luomun käytöstä kannattaa kertoa
Ravintolapäällikkö Merja Hölttä Mikelin ammattikorkeakoulusta kertoo luomutuotteiden käytöstä ja luomuviestinnästä Ravintola Tallissa.
http://youtu.be/wJ3Olm2MLXA
Mikä on luomun asiakirjaselvitys
Videolla kerrotaan mitä tietoja Eviran luomutuottajille ja -jalostajille myöntämä asiakirjaselvitys sisältää. Videon suunnittelu lehtori Mari Järvenmäki, Mikkellin ammattikorkeakoulu.
http://youtu.be/GbRyW-UjqQw
Asiakirjat kertovat luomutuotteen aitoudesta
Kauppias Miia Taivalantti Tuorepuoti Oy:stä kertoo mitkä asiakirjat tai dokumentit takaavat luomutuotteen aitouden vähittäiskauppalle tai ammattikeittiöille.
http://youtu.be/-GF3XZqrWv8
PTT-aineistot: