Herkkujen Suomi 23.-25.8.2012

21.08.2012

Toista kertaa järjestettävä Herkkujen Suomi (23.-25.8) kokoaa Helsingin sydämeen lähiruoan tuottajat ja ystävät. Rautatientori muuttuu torstaina suureksi lähiruokatoriksi, kun Helsinkiin saapuu yli 150 maakuntien lähiruokaherkkuja myyvää yritystä. Herkkujen Suomessa lähiruokaa voi ostaa mukaan sekä nauttia herkuista paikan päällä. 

Maakuntien ruokaperinteiden ominaispiirteet näkyvät vahvasti Herkkujen Suomessa. Tapahtuma-alue on jaettu maakuntaosastoihin, ja mukana ovatkin kaikki Manner-Suomen maakunnat. Esimerkiksi Lapin osastolla maistellaan porotuotteita, Kainuun osastolla rönttösiä ja Pohjois-Karjalan osastolla karjalanpiirakoita.

Perinteisten makujen lisäksi Herkkujen Suomessa ovat mukana myös uusimmat lähiruokatrendit – näytteilleasettajien joukossa on muun muassa lukuisia maatilajäätelöiden valmistajia, metsien marjojen jalostajia ja tuoremakkaran tekijöitä.

Lue lisää Herkkujen Suomi -tapahtumasta

Ajankohtaista

Mainostoimisto Kuopio | Digitoimisto | Internet -sivut