Lähiksestä apua julkisten keittiöiden lähiruokahankintoihin

06.06.2014

Lähiksestä apua julkisten keittiöiden lähiruokahankintoihin          

Maa- ja metsätalousministeriön Lähiruokaohjelman rahoittamassa Lähiruokaa ammattikeittiöihin – hankkeessa on tehty opas, joka auttaa tekemään hyviä hankintapäätöksiä alueellisten ja paikallisten lähiruokaketjujen hyväksi.  Lisää lähiruokaa julkisten keittiöiden asiakkaille – ohjeita ja perusteluja hankintoihin -opas (Lähis-opas) on saatavana sähköisenä tulostettavana versiona EkoCentrian ja Kuntaliiton sivuilta. Sisällössä on mm. ohjeita päättäjille: (aloite, eteneminen kunnan päätöksenteossa), elintarvikeketjun ja ammattikeittiöiden toiminta, ammattikeittiöiden ostokanavat, lähiruoan hankinnan toteutus, hankintakriteereitä (myös tuoteryhmäkohtaisia), hankinnan prosessikuvauksia, käytännön hankintaesimerkkejä erikokoisista hankintayksiköistä ja perusteluja lähiruoan hankintaan. LUE LISÄÄ...

Lataa Lähis-opas täältä!

Ajankohtaista

Mainostoimisto Kuopio | Digitoimisto | Internet -sivut