Luomukasvisruokakoulutusta 24.9. Espoo

31.08.2015

EkoCentrian Luomutarjonnan monipuolistaminen ja lisääminen ammattikeittiöissä -hanke järjestää

LUOMUKASVISRUOKAKOULUTUKSEN to 24.9. klo 15-19
paikka Laurea amk, Vanha maantie 9, Espoo

Koulutuksen tavoitteena on tutustua uusiin tapoihin valmistaa luomukasviksista salaatteja sekä lämpimiä tuotteita. Päivän aikana kerrataan ensin luomuun ja nimenomaan luomukasvisten käyttöön liittyviä etuja ja tämän jälkeen päästään itse tekemään ja maistelemaan uusia makuja. Reseptiikkaa kehittää Finlandia-talon keittiömestari Mika Heiskanen.  

Mukana päivässä on myös Urtekramin Annika Witting.

Koulutukseen mahtuu mukaan max. 20 henkilöä (koulutus järjestetään, jos osallistujia väh. 15)

Materiaalikustannus Portaat luomuun -keittiöiltä 25 € + alv, muut 50 € + alv

Ilmoittautumiset viim. to 17.9. reetta.toivanen@sakky.fi

HUOM! Vastaava koulutus järjestetään 19.11.2015 Kuopiossa.

EkoCentria on Savon koulutuskuntayhtymän valtakunnallinen asiantuntijayksikkö.Tavoitteenamme on edistää lähi- ja luomuruoan käyttöä ja kestävää ruokaketjua julkisissa ruokapalveluissa. Luomutarjonnan monipuolistaminen ja lisääminen ammattikeittiöissä -hanketta rahoittaa Maa- ja metsätalousministeriö.

Ajankohtaista

Mainostoimisto Kuopio | Digitoimisto | Internet -sivut