Luomukasvisruokakoulutusta Kuopio 19.11.2015

06.10.2015

EkoCentrian Luomutarjonnan monipuolistaminen ja lisääminen ammattikeittiöissä -hanke järjestää

LUOMUKASVISRUOKAKOULUTUKSEN to 19.11. klo 14-18
paikka Savon ammatti- ja aikuisopisto, lounasravintola Mesikka, Presidentinkatu 3, Kuopio

Koulutuksen tavoitteena on tutustua uusiin tapoihin valmistaa luomukasviksista salaatteja sekä lämpimiä tuotteita. Lisäksi tutustutaan kylmäleivontaan ja sen tuomiin mahdollisuuksiin valmistaa luomuleipää ruokapalveluissa itse.

Päivän aikana kerrataan ensin luomuun ja nimenomaan luomukasvisten käyttöön liittyviä etuja ja tämän jälkeen päästään itse tekemään ja maistelemaan uusia makuja. Reseptiikkaa kehittää Finlandia-talon keittiömestari Mika Heiskanen sekä kouluttaja Savon ammatti- ja aikuisopiston Maija Rissanen.  

Mukana päivässä on ravitsemusasiantuntija Annika Witting, Urtekram sekä Helsingin Myllyn asiantuntija.

Koulutukseen mahtuu mukaan max. 20 henkilöä (koulutus järjestetään, jos osallistujia väh. 15)

Materiaalikustannus Portaat luomuun-keittiöiltä 25 € + alv

muut 50 € + alv

Ilmoittautumiset viim. to 12.11. reetta.toivanen@sakky.fi

kutsu PDF

Ajankohtaista

Mainostoimisto Kuopio | Digitoimisto | Internet -sivut