UUSI Elintarvikkeiden hankintaopas on julkaistu!

08.03.2016

Elintarvikehankintojen kilpailutuksen lähestyessä ruokapalveluissa ja hankintayksiköissä eniten päänvaivaa aiheuttaa tarjouspyynnön sisällön määrittely: hankittavien tuotteiden tarkat määrittelyt, pisteytys ja vertailu. Miten tehdä tarjouspyyntö siten, että myös alueelliset yritykset pääsisivät ja haluaisivat mukaan?

Elintarvikkeiden hankintaoppaaseen on koottu esimerkkejä tarjouspyyntöön soveltuvista tuotekohtaisia vähimmäisvaatimuksista ja hankintakriteereistä. Oppaan tarkoituksena on auttaa kilpailutuksen suunnittelijoita ja toteuttajia huomioimaan tarjouspyynnöissä koko elintarviketarjonta. Opas on tarkoitettu apuvälineeksi tarjouspyyntöjen tekijöille ja elintarvikehankinnoista vastaaville.

Elintarvikkeiden hankintaopas on tehty NYT - Tuotekehitystä ja hankintaosaamista -hankkeessa, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

Ajankohtaista

Mainostoimisto Kuopio | Digitoimisto | Internet -sivut