Kotitalousopettajia valmennetaan kasviskokkaamiseen

14.09.2012

Kasvisruokien valmistustaidot voivat siirtyä koulun kotitaloustuntien kautta suomalaiseen perusosaamiseen. Ensin on kuitenkin kotitalousopettajien päästävä perehtymään kasviskeittämisen tekniikkaan ja opetukseen. Marraskuussa kotitalousopettajat käyvät kiinni kasviksiin Ilmankos-hankkeen työpajoissa.

Tamperelainen ilmastonmuutoksen hillinnän Ilmankos-projekti järjestää Kotitalousopettajien liiton kanssa Kasvisruokaa kotitaloustunneille -työpajoja Tampereella marraskuussa. Maksuttomiin kokkausiltoihin toivotetaan tervetulleiksi kaikki asiasta kiinnostuneet kotitalousopettajat ja opettajiksi opiskelevat. Tilaisuudet vetää kasvisruuan asiantuntija ja vegaanikeittokirjailija Päivi Mattila.

Lähde: Ruokatiedon uutiset
Lue koko uutinen Ruokatiedon uutisista

Ajankohtaista

Mainostoimisto Kuopio | Digitoimisto | Internet -sivut