Lähis-oppaan päivitys julkaistu

22.03.2017

Lisää lähiruokaa julkisten keittiöiden asiakkaille – ohjeita ja perusteluja hankintoihin (Lähis) -opas auttaa tekemään hyviä hankintapäätöksiä alueellisten ja paikallisten lähiruokaketjujen hyväksi. Sisällössä on mm. ohjeita päättäjille, kerrontaa elintarvikeketjun ja ammattikeittiöiden toiminnasta, lähiruoan hankinnan toteutus hankintalain mukaan, hankintakriteereitä (myös tuoteryhmäkohtaisia) sekä runsaasti käytännön hankintaesimerkkejä eri kokoisista hankintayksiköistä ja ruokapalveluista.

Opas on tehty yhteistyössä useiden asiantuntijoiden, mm. Kuntaliiton ja MTK:n kanssa. Opas on päivitetty maalikuussa 2017 EkoCentrian NYT -tuotekehitystä ja hankintaosaamista -hankkeessa. Oppaan liitteenä on Elintarvikkeiden hankintaopas.

Lähis-opas

Elintarvikkeiden hankintaopas

Ajankohtaista

Mainostoimisto Kuopio | Digitoimisto | Internet -sivut