Kouluravintolat ja ruuan tekijät järjestetään omaan ruoka-oppaaseen Ruotsissa

21.09.2012

Ruotsalaisten kouluravintoloiden parhaimmisto kerätään ensi vuonna julkaistavaan White Guide Junior –julkaisuun. Julkisen gastronomian asiantuntijalehti Magasin Måltid ja ruotsalaisravintoloiden perinteinen opas White Guide järjestävät kärkikaartin tiukoin kriteerein perusteella.

White Guide Junior arvioi kouluravintoloita ruuan maukkauden, ravitsevuuden, turvallisuuden ja pedagogisen yhteistyön perusteella. Saadakseen täydet pisteet ravitsemuksesta ja turvallisuudesta, tulee koulun käyttää niitä mittaavaa verkkotyökalua, jonka SkolmatSverige lanseerasi alkuvuodesta.

Tavoitteena on lisätä kiinnostusta kouluruokailuun sekä inspiroida julkisissa ruokapalveluissa työskenteleviä.

Lähde: Ruokatiedon uutiset
Lue koko uutinen Ruokatiedon uutisista

Ajankohtaista

Mainostoimisto Kuopio | Digitoimisto | Internet -sivut