Syystuulia EkoCentrialla

10.10.2012

Syksy on ruokasesonkiemme kulta-aikaa. Vatsat täyttyvät lähi-, luomu- ja kasvisherkuista. Teema on mitä ajankohtaisin ja hallituksen Lähi- ja luomuruokaohjelmat tukevat työtämme entistä paremmin. Yksi ohjelmia toteuttavista hankkeista on keväällä 2012 aloittamamme KeHa - Kestävät hankinnat -osaamisen edistäminen julkisissa ruokapalveluissa.

KeHa -hankkeen tavoitteena on julkisten ruokapalveluiden hankintaosaamisen edistäminen.  Pitkän tähtäimen hyötynä on edellä mainittujen kestävien elintarvikehankintojen yleistyminen julkisissa ruokapalveluissa sekä näiden kilpailutuksessa tarvittavan tiedon käytettävyyden helpottaminen sekä lisääminen. Teemme hanketta yhteistyössä MTK:n, MTT:n sekä viestintätoimisto Kuule Oy:n kanssa. 

Hankkeen aikana 8 paikkakunnan ruokapalveluissa pilotoidaan uusia luomu-, kasvis- tai sesonkituotteita ja niiden kilpailutuksen toimintamalleja. Tuloksena syntyy myös elinkaariselvityksiä, tiedotteita, uutisia sekä valmennuksia hankintaosaamisen edistämiseksi.

Syystuulien myötä hankepäällikkö vaihtuu. Immu luovutti työrukkasensa vuorotteluvapaavuodeksi Hanne Hussolle. Hannen toimipiste on Savon ammatti- ja aikuisopiston EkoCentrian Varkauden toimipisteessä.

Yhteystiedot 1.10.2012 alkaen hankepäällikkö hanne.husso(a)sakky.fi puh. 044 785 4012.

Katso lisäksi uudistuneilta kotisivuiltamme tuoreet aineistot

  • päiväkotien ja ikääntyneiden ruokapalveluoppaat
  • Lähiruokaviestin järjestämisopas
  • Uutiset 2040
  • Kestävän kehityksen työkirja ammattikeittiöille sekä Lautaslaatuselvitys

 Tutustu myös uudistettuihin Portaat luomuun -sivuihin osoitteessa www.portaatluomuun.fi

Yhteistyöterveisin KeHa-hankkeesta,

Immu ja Hanne

Ajankohtaista

Mainostoimisto Kuopio | Digitoimisto | Internet -sivut