Asiakastilaisuus elintarvikealan yrityksille

15.01.2013

Tulevaisuuden elintarvikeyritys - matkalla menestykseen

Miten elintarvikealan toimintaympäristö muuttuu tulevaisuudessa?
Vaikuttavatko muutokset omaan yritykseesi ja miten niihin voi varautua?

Savon ammatti- ja aikuisopiston elintarvikeala ja EkoCentria järjestävät 6.2.2013 elintarvikealan yrityksille suunnatun asiakastilaisuuden osana Future Food -hanketta.

Tervetuloa tunnistamaan elintarvikealan tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia sekä hakemaan eväitä oman yrityksesi kehittämiseen. Tilaisuuden tavoitteena on myös edistää koulutuksen työelämälähtöisyyttä ja lisätä yritysten keskinäistä yhteistyötä.

 Aika: keskiviikkona 6.2.2013 alkaen klo 13.00
Paikka: Savon ammatti- ja aikuisopisto, Presidentinkatu 3
Ilmoittautumiset  28.1.2013  mennessä, kirsi.malaska(at)sakky.fi tai p.  044 785 4037.

Tilaisuuden ohjelma:

13.00 Kahvitarjoilu ja uutiset tulevaisuudesta

13.40 Tulevaisuuden ennakointi, toimintaympäristön muutokset ja niihin vastaaminen
Kati Lundgren, Projektipäällikkö
Savon koulutuskuntayhtymä

14.00 Kehityksellä menestykseen – yrityksen kasvutarina
Elina Vehviläinen-Liikka
Vehviläinen Oy

14.20 Leipomoalan tulevaisuudennäkymiä
Markku Kiiskinen, yrittäjä
Julkulan leipomo ja Savon leipomoyhdistys

14.40 Kuinka tunnistaa yrityksen kehittämistarpeet?
Jari Mäkinen, Myyntijohtaja
Salaattitori

15.00 Oman toimialan ja yrityksen kehittämistarpeiden tunnistaminen –työpaja

15.50 Tilaisuuden päätös ja jatkossuunnitelmat

Tilaisuus on maksuton.

Ajankohtaista

Mainostoimisto Kuopio | Digitoimisto | Internet -sivut