Kutsu koulutukseen: Ympäristöystävällinen ruokalista

22.02.2013

Mitä tarjota ympäristötietoiselle asiakkaalle? Voiko ruokalistasuunnittelulla pelastaa maailman?

Tuore-hankkeen seuraavassa koulutuksessa selviää, mitä ympäristöystävällinen ruokalista ja tarjoilu tarkoittavat käytännössä.

Ruuan ympäristövaikutuksista kertoo kokenut ympäristökouluttaja Erja Mähönen Miljöönääri Oy:stä.

Päivän aikana tutustutaan myös esimerkkiin elävästä elämästä. Puheenvuorossa valotetaan, miten ympäristönäkökohdat voidaan huomioida ruokalistan ja tarjoilujen suunnittelussa – liiketoimintaa unohtamatta. Puhuja tulee ravintolamaailmasta ja nimi vahvistuu pian.

Tilaisuuden kahvitarjoilu toteutetaan jälleen päivän teeman hengessä.

Aika: Tiistai 12.3.2013 klo 12.–16.00
Paikka: Loimutar, Siltasalmentie 451, Toivala (Rissalan lentokentän lähellä) http://www.loimutar.fi/

Kohderyhmät: Kokous- ja tapahtumapalveluja tarjoavat yritykset ja yhteisöt, tilaisuuksia järjestävät toimijat, matkailu- ja ravitsemisalan opettajat sekä kouluttajat ja kehittäjät.

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen ja mahdolliset erityisruokavaliot: kirsi.malaska(at)sakky.fitai 044 785 4037

 Koulutus on osa Tuoreita ruokaelämyksiä tapahtumiin ja kokouksiin – Tuore –hanketta, jonka Savon koulutuskuntayhtymän kehittämisyksikkö EkoCentria toteuttaa ajalla 1.7.2012 - 30.6.2014. Hankkeen ESR-rahoituksesta vastaa Pohjois-Savon ELY-keskus. Muita rahoittajia ovat Savon koulutuskuntayhtymä sekä yhteistyöyritykset. Lue lisää: http://tuorehanke.blogspot.fi/

Ajankohtaista

Mainostoimisto Kuopio | Digitoimisto | Internet -sivut